Rafael van der Vaart, fost fotbalist la Real Madrid, a debutat ca jucător profesionist de darts. Succes în primul tur, la Openul Danemarcei


Noua viață a olandezului Rafael van der Vaart, 36 de ani, are legătură cu ținta, dar nu și cu mingea de fotbal. Fostul star de la Real Madrid, 2008-2010, a devenit, oficial, jucător profesionist de darts.
Olandezul, retras din fotbal în noiembrie 2018 de la formația daneză Esbjerg fB – unde l-a avut coleg pe internațional român de tineret Adrian Petre, a debutat la BDO Denmark Open. Și a făcut-o cu succes. În primul tur, a trecut cu 4-2 cu danezul Anderson.
Competiția a fost transmisă la televizor, iar tabela afișa la un moment dat, eronat, scorul de 3-1 pentru Anderson. De vină au fost niște probleme tehnice. Oficialii au îndreptat la timp greșeala, iar Van der Vaart a ieșit învingător.

Înșelat de Sylvie, a divorțat. Implicat într-un triunghi amoros
În prezent, Van der Vaart, prieten cu Chivu și cu Lobonț la Ajax Amsterdam, are o relație cu jucătoarea de handbal Estavana Polman. 
În trecut, s-a iubit cu Sylvie, cu care s-a căsătorit în 2005. Cei doi s-au despărțit în 2013, iar frumoasa Sylvie a recunoscut că l-a înșelat.

”L-am înşelat pe Rafael în 2010 cu un pilot de avion. S-a petrecut în perioada în care sufeream de cancer la sân, din cauza căruia ajunsesem să cred că soţul meu mă va părăsi pentru o femeie sănătoasă”, a declarat frumoasa olandeză pentru revista Closer.

În respectiva perioadă, Rafael a admis că a avut o relație cu Sabia, o brunetă voluptuoasă, cea mai bună prietenă a soţiei sale. Sabia era la ora respectivă nevasta fotbalistului olandez Khalid Boulahrouz, coleg cu Rafael la echipa germană Hamburg SV și la echipa națională. 

Alții s-au dus la poker
Van der Vaart nu este singurul care și-a schimbat sportul. Fostul portar german Tim Wiese, trecut pe la Werder Bremen, s-a apucat de body-building.
În România, Alex Pițurcă și Valentin Simion, foști atacanți la Steaua, au lăsat fotbalul, pentru a deveni jucători…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.