Pugilistul român Răzvan Cojanu se bate cu Daniel Dubois, la Royal Albert Hall din Londra


Pugilistul român Răzvan Cojanu va lupta pe 8 martie cu britanicul Daniel Dubois, marea speranţă a boxului britanic la categoria grea, într-o gală care va avea loc la Royal Albert Hall din Londra, potrivit boxingnews24.com.

În vârstă de 21 de ani, Dubois a câştigat centura ”greilor” în versiunea WBC la categoria ”tineret” şi titlul naţional în Marea Britanie.

Cojanu, 32 de ani, care trăieşte şi se pregăteşte în California, are însă mai multă experienţă, el beneficiind până acum de lupte cu pugilişti de mare anvergură, precum Joseph Parker sau Luis Ortiz.

„Cred că staff-ul lui Dubois a făcut o mare greşeala decizând ca acesta să lupte cu mine la vârsta pe care o are. Daniel mai are de învăţat şi cred că este un pas prea mare pentru el. Nu cred că a avut vreun adversar mai puternic decât el până acum. Când va lupta cu mine va vedea cât de greu este”, a spus Cojanu potrivit sursei citate.

În 2017, Răzvan Cojanu a fost învins la puncte de neozeelandezul Joseph Parker într-un meci pentru titlul mondial WBO al categoriei grea, desfăşurat într-o gală profesionistă la Manukau City (Noua Zeelandă). Parker s-a impus atunci după 12 reprize, obţinând o decizie clară la puncte.

Cojanu a avut la acea vreme şansa de a lupta pentru titlul mondial după accidentarea lui Hughie Fury, vărul celebrului Tyson Fury.

Răzvan Cojanu (2,02) este poreclit ”Big Foot”. El are 21 de lupte la profesionişti, 16 câştigate (9 prin KO), 5 pierdute (2 prin KO).

Post-ul Pugilistul român Răzvan Cojanu se bate cu Daniel Dubois, la Royal Albert Hall din Londra apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.