(Publicitate) Cele mai bizare sporturi din lume


Sporturile traditionale, precum fotbal, handbal, tenis sau baschet, sunt extrem de populare in intreaga lume si castiga pe zi ce trece tot mai multi adepti. Pe langa acestea, insa, exista si o nisa dedicata unor activitati sportive mai mult sau mai putin obisnuite, care se bucura de un public redus si, bineinteles, de o mediatizare aproape inexistenta. Practicate in diverse colturi ale lumii, acestea te pot atrage sau macar iti vor starni amuzamentul, prin prisma modului de abordare.

Fotbalul pentru nevazatori

Cel mai popular sport din intreaga lume este practicat si de catre persoanele cu handicap, indiferent ca vorbim despre persoane cu un singur picior sau nevazatori. In pofida faptului ca nu vad ceea ce se intampla pe teren, jucatorii implicati se descurca neasteptat de bine. Totodata, fotbalul pentru nevazatori incurajeaza persoanele cu dizabilitati sa practice si diverse activitati care nu fac parte din zona de confort a acestora.

Spre deosebire de fotbalul clasic, aici, mingea este umpluta cu margele sau pietricele, astfel incat jucatorii sa o poata repera mult mai usor. Arbitrii sunt oameni obisnuiti, in sensul ca pot vedea mingea si tot ceea ce se intampla pe teren, pentru a lua cele mai bune decizii.

Conform specialistilor de la onlineautomatenspiele.net, aruncarea cu trunchiul de copac se numara printre cele mai vechi sporturi din lume. Este foarte putin cunoscut, interesant, dar si ciudat in acelasi timp. Barbatii puternici, bine dezvoltati, practica cu precadere aruncarea cu trunchiul de copac, spre amuzamentul celor aflati pe margine.

Obiectivul jucatorilor nu este acela de a arunca trunchiul cat mai departe, ci ridicarea in pozitie verticala si aruncarea acestuia spre jucatorii adversi. A luat nastere in Scotia, ceea ce inseamna ca participantii sunt echipati in fuste (kilturi).

In categoria sporturi bizare gasim si hocheiul sub apa. Deci, nu pe gheata sau iarba, ci direct sub apa. Jucatorii se folosesc de un bat pentru a conduce pucul spre…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.