(Publicitate) Biciclete copii cu reduceri de pana la 60% doar la Pegas


Nicio perioada a vietii nu este la fel de frumoasa ca perioada copilariei. Copilaria reprezinta punctul nostru de pornire in lume, iar momentele traite in primii ani de viata sunt cele care ne modeleaza personalitatea si ne pregatesc, treptat, pentru viata de adulti cu responsabilitati. Pentru multi dintre adultii de azi, simbolul copilariei l-a reprezentat, mai mult ca sigur, celebra bicicleta Pegas – Pegas este numele unei biciclete celebre, produse in tara noastra din anul 1972, atunci cand primul model adult a intrat pe piata. Din acel moment, Pegasul a devenit o ’’emblema’’ pentru perioada respectiva si a cunoscut un real succes pe piata autohtona, mai ales cele din categorie biciclete copii.

Datorita succesului rasunator pe care l-a avut, in anul 1975, Pegas a introdus prima bicicleta pentru copii si chiar si o bicicleta stationara pentru exercitii pe care le puteai realiza in interior. In anii 1980, seria Pegas a ajuns sa fie din ce in ce mai diversificata, pentru gama de biciclete cu viteza mare, inclusiv pentru campionul Pegas 1027, care era dotat cu cinci trepte de viteza. In anii 1990 a introdus biciclete de munte si hibride de 18 trepte, precum si o alta bicicleta stationara, aceasta din urma fiind echipata cu cititoare electronice. Cu toate astea, gama de biciclete pentru copii a ramas cea mai apreciata si a cunoscut o adevarata evolutie.

Anul acesta, de ziua copiilor, Pegas lanseaza doua modele de biciclete mountain bike copii – Daca vrei sa cuceresti lumea de mic, atunci Pegas iti pune la dispozitie noua bicicleta Mini Drumet 20. Cu un cadru usor din Aluminiu 6061 si roti de 20” (inch), Everestul ti se va parea un deal, iar drumurile offroad vor fi rampa ta de lansare pentru a explora universul tau. La toate acestea, putem sublinia greutatea redusa a bicicletei, respectiv 10 kg fara pedale. Acest lucru o face cea mai usoara bicicleta din clasa ei. Drumet 24 este un mountain bike pentru copiii un pic mai mari si nu numai,…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.