Proiectul fostei handbaliste Ramona Farcău se extinde în Buftea, cu fotbal și cu tenis!


Fostă jucătoare de handbal, golghetera României la Jocurile Olimpice de la Beijing, Ramona Farcău continuă să investească în sport. După ce și-a deschis școala de handbal, Olympic RFH, în urmă cu mai bine de jumătate de an, la școala Hamburg, din sectorul 3, Ramona dorește să extindă domeniul de activitate și cu fotbal, urmând ca din 2020 să inaugureze și secția de tenis.

Pe lângă fotbal și handbalul va avea încă o grupă, de această dată la Sala Sporturilor din Buftea, deoarece vin foarte multe solicitări din zona de nord a Capitalei.

“Atunci când am conceput proiectul Olympic RFH am gândit totul în jurul celor mai populare sporturi din România, handbalul, fotbalul și tenisul. Echipa de handbal a crescut frumos, de anul acesta am inaugurat o nouă locație, în nord, pentru a face față solicitărilor, iar din vară vom extinde proiectul, în direcția fotbalului. Vom păstra aceleași coordonate, ca la handbal, vom urma aceleași valori și le vom pune la dispoziție copiilor toate facilitățile necesare pentru a crește frumos: vor avea parte de echipament sportiv personalizat, pregătire psihologică, pregătire fizică asistată de preparator specializat, apă plată la antrenamente, vitamine, teambuildinguri și acces la educație și cultură, prin oferirea de cărți și publicații sportive. Tot proiectul este gândit în jurul ideii de educație prin sport, pentru că ne dorim să formăm copii capabili să reușească în viață și să fie fericiți cu ceea ce fac”, a explicat Ramona Farcău.

Stelian Stancu va antrena micii fotbaliști de la RFH
De asemenea, Olympic RFH va inaugura și secția de fotbal, pornind cu două grupe, una pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 8 ani și alta cu copii născuți în 2006-2007, ultimii urmând să fie înscriși în competițiile oficiale. Omul ales de Ramona Farcău pentru a se ocupa de micii fotbaliști este Stelian Stancu, cel care a jucat cu Steaua…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.