Prins cu minciuna, Boris Becker trebuie să-și scoată trofeele la licitație. În criză de bani, ar putea fi salvat de colaborarea cu Simona Halep

Antrenorul în vârstă de 51 de ani a fost nevoit să renunțe la imunitatea diplomatică, iar acum, trofeele sale vor ajunge la licitație.

A căutat să scape de justiția britanică spunând că a fost acreditat de Uniunea Europeană la Republica Centrafricană. Dar, documentul a fost fals, iar acum ”Bum-Bum” Becker a fost nevoie să se predea și să-și recunoască vina.

Germanul, de trei ori câștigător la Wimbledon, a fost declarat falimentar în 2017. În iunie anul trecut, a fost forțat să-și plătească datoriile. A căutat să se ”fofileze”.

Are 6 titluri de Mare Șlem

Ca să scape, a pretins că are statut diplomatic, fiind numit reprezentant al Republicii Centrafricane pe probleme culturale, sportive și umanitare. S-a dovedit a fi o minciună, iar celebrul german este acum în bătaia puștii.

Într-o audiere recentă la un tribunal din Londra specializat pe cazuri de insolvență, avocatul Tony Beswetherick a precizat că Becker a renunțat la imunitate.

Acest lucru va duce la scoaterea la mezat a bunurilor deținute de neamț. Unele au fost deja scoase la vânzare. Obiectele personale și trofeele nu vor aduce mai mult de 220.000€, comparativ cu milioane de euro revendicate de creditorii săi.

Câștigătorul de șase ori al turneelor ​​de la Grand Slam, Becker are în palmares 49 de titluri și a câștigat mai mult de 20 de milioane de euro în carieră. Bani pe care i-a ”spart”. Acum, vestitul german este lefter.

Impus de Ion Țiriac?

Ultima oară, Becker l-a pregătit pe sârbul Novak Djokovic. 

Recent, Becker, aflat pe lista scurtă cu antrenori străini care ar putea s-o pregătească pe Simona Halep în 2019, a fost în România, la invitația fostului său magnat, Ion Țiriac.

Deocamdată, Simona Halep, 27 de ani, va începe sezonul fără antrenor, urmând să ia o decizie în funcție de rezultatele înregistrate.

Post-ul Prins cu minciuna, Boris Becker trebuie să-și scoată trofeele la licitație. În…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.