Preşedintele şi secretarul federaţiei din Andorra, reţinuţi de poliţie. Asupra lor planează suspiciunea deturnării unor ajutoare acordate de FIFA şi UEFA


Poliţia din Andorra i-a reţinut, marţi, pe preşedintele Federaţiei de fotbal, Victor Santos, şi pe secretarul federaţiei, Tomas Gea, care ocupă o funcţie şi în cadrul UEFA, în cursul unei percheziţii, informează agenţia spaniolă EFE.

Operaţiunea poliţiei se înscrie în cadrul unei anchete pentru presupuse delicte financiare şi economice în lumea fotbalului din Principatul Andorra, existând suspiciunea deturnării unor ajutoare acordate de FIFA şi UEFA.

Poliţia a confiscat şi registre de la sediul federaţiei şi de la domiciliile celor implicaţi în acest caz, precum şi de la mai multe firme.

Neregulile investigate se referă la construcţia unor centre de fotbal, precum şi la trucarea unuia sau mai multor meciuri.

AGERPRES

Citește și: VIDEO | „EU contez, EU votez”! Libertatea a găzduit prima dezbatere electorală din redacția unui ziar din România

Post-ul Preşedintele şi secretarul federaţiei din Andorra, reţinuţi de poliţie. Asupra lor planează suspiciunea deturnării unor ajutoare acordate de FIFA şi UEFA apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.