Premiere la hipodromul din Ploiești: curse de ogari demonstrative și pariuri oficiale pe curse de cai! / FOTO

Vremea ”câinească” nu a fost un impediment pentru aproape 800 de împătimiţi ai fenomenului hipic care au ţinut să asiste la ultima Reuniune oficială din anul 2018! A fost o reuniune specială, ci pariuri oficiale pe curse de cai și curse de ogari demonstrative!

În premieră de la reluarea activităţii pe hipodrom, s-a putut paria oficial pe două dintre cursele zilei. O altă premieră a ultimilor ani a fost organizarea unor curse de ogari cu caracter demonstrativ, pauzele dintre întrecerile de trap fiind prilejuri excelente pentru ca vitezistele patrupede să-şi arate calităţile atletice.

Trei au fost cursele de trap de maxim interes astăzi: Premiul Fortuna Gold şi Premiul Fortuna Silver, pentru că s-a putut paria pe ele atât online, cât şi agenţiile Fortuna şi Casa Pariurilor, şi Criteriul de Fond, ultima cursă clasică a anului, care a dat cel mai bun fondist de pe Hipodromul Ploieşti.

Cu câte 12 cai la start şi premii consistente oferite primilor 5 clasaţi, Premiul Fortuna Gold şi Premiul Fortuna Silver au fost extrem de atractive şi, chiar, tensionate, mărturie stând şi faptul că prima dintre cele două curse a avut nu mai puţin de patru starturi false.

Premiul Fortuna Gold a fost câştigat de Star Nobel, condus de Viorel Gheorghe, deţinătorul Derby-ului de Trap al României din 2017 impunându-se destul de clar în faţa iepei Răsfăţata. Festivitatea de premiere a fost efectuată de Teodora Marin, City Manager al Ploieştiului, şi de reprezentantul Casei de pariuri Fortuna, Dermot Keelan.

Cea de a doua cursă la al cărei fond de premiere au participat şi cei de la Fortuna, Premiul Fortuna Silver, i-a revenit favoritei, Histoire D’Inverne, avându-l în sulky pe Gheorghe Crăciun, câştigând lupta cu Calypso RM.

În fine, ultima cursă clasică a anului, Criteriul de Fond, a fost câştigată de Calligenia BMW, condusă de Cristian Slate, urmată de Bădie VF şi Borga Jackpot.

În primele două curse…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.