Portland – Denver, cea mai nebună partidă din istoria play-off-ului NBA. Meciul 3, terminat după 4 reprize de prelungiri!


O partidă istorică a avut loc, sâmbătă dimineață în România, în play-off-ul NBA, campionatul nord-american de baschet.

Portland Trail Blazers a trecut acasă de Denver Nuggets, în meciul 3 al semifinalelor Conferinței de Vest, cu scorul 140-137. După timpul regulamentar, 48 de minute (4 reprize de câte 12 minute), scorul a fost egal, 102-102.

Regulamentul spune că partida se decide după câte reprize de prelungire este nevoie pentru ca una dintre formații să se desprindă. O astfel de repriză (overtime – OT) are 5 minute. 
Record egalat din 1953
Meciul a avut nevoie și de a patra repriză de prelungiri, pentru a se înclina într-o parte. Ultima oară când un meci din play-off-ul NBA a avut nevoie de 4 reprize de prelungire s-a întâmplat în 1953!

La 48 de ore distanță după terminarea jocului, încheiat în România la ora 9.10, este programat meciul 4, în Denver. Se joacă după sistemul ”cel mai bun din 7” sau ”cine ajunge primul la 4”.

În acest moment, Portland, care a terminat sezonul regular pe locul 3, o conduce cu 2-1 la general pe Denver, locul 2 în sezonul regular.

În cealaltă semifinală din Vest, campioana Golden State Warriors are 2-0 la general cu Houston Rockets.

AICI puteți consulta toate rezultatele înregistrare în actualul sezon de play-off din NBA.

 

Post-ul Portland – Denver, cea mai nebună partidă din istoria play-off-ului NBA. Meciul 3, terminat după 4 reprize de prelungiri! apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.