Portarul român Andrei Radu a primit două goluri în ”Derby della Lanterna”. Atmosferă senzațională la Sampdoria – Genoa | VIDEO&FOTO


Portarul român Andrei Radu, 21 de ani, de la Genoa a avut două intervenții senzaționale în ”Derby della Lanterna”, disputat duminică, în etapa a 32-a din Serie A, dar nu a putut evita victoria rivalei Sampdoria, scor 2-0.  

Gazdele au deschis scorul repede, prin Gregoire Defrel (3), care l-a învins din apropierea porții pe Radu, trădat de fundași. Sampdoria și-a dublat avantajul în minutul 53, dintr-un penalty dictat pentru un henț comis în careu de Davide Biraschi și transformat cu siguranță de Fabio Quagliarella. Genoa a jucat în 10 oameni din minutul 51, Davide Biraschi fiind eliminat după ce a jucat mingea cu mâna.

Cu un singur punct obținut în ultimele patru etape, Genoa a ajuns pe locul 15, la șase puncte de retrogradarea.

Tot duminică, Vlad Chiricheș a revenit la Napoli și a jucat 90 de minute în partida câștigată, 3-1, la Chievo.

Citește și: Guvernul Dăncilă insistă cu nominalizarea lui Viorel Ştefan la Curtea Europeană de Conturi, o funcție cu un salariu brut de 22.000 de euro lunar, dar pentru care nu are experiență! Parlamentul European nu îl vrea

Post-ul Portarul român Andrei Radu a primit două goluri în ”Derby della Lanterna”. Atmosferă senzațională la Sampdoria – Genoa | VIDEO&FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.