Portarul italian Pigliacelli și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova

Portarul italian Mirko Pigliacelli şi-a prelungit contractul cu echipa de fotbal Universitatea Craiova până în vara anului 2022, a anunţat, marţi, clubul din Bănie pe site-ul său oficial.

”Luna cadourilor alb-albastre. Suntem încântaţi să vă anunţăm faptul că goalkeeperul italian Mirko Pigliacelli a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până în vara anului 2022, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Îi dorim lui Piglia cât mai multe performanţe în tricoul alb-albastru!”, se arată în comunicatul clubului.

Pigliacelli, născut pe 30 iunie 1993 la Roma, are 1,84 m şi şi-a început cariera de fotbalist la AS Roma Primavera, câştigând în sezonul 2010-2011 campionatul de juniori şi anul următor Cupa Italiei, tot la juniori.

Mirko Pigliacelli, care semnase în iunie un contract pe un an cu Universitatea, a mai evoluat în cariera sa la AS Roma Primavera (54 de meciuri), Sassuolo (un meci), Pescara (14 meciuri), Reggina (21 de meciuri), Frosinone (17 meciuri), Trapani (21 de meciuri) şi Pro Vercelli (60 de meciuri), totalizând 131 de partide în Serie B. De asemenea, a reprezentat Italia la nivel Under-18, Under-19, Under-20 şi Under-21.

Italianul a îmbrăcat de 18 ori tricoul echipei Universitatea până în acest moment.

Pigliacelli este al treilea jucător care îşi prelungeşte contractul cu Universitatea în ultima săptămână, după fundaşul croat Renato Kelic şi fundaşul bulgar Radoslav Dimitrov, care au semnat până în 2021.

Rednic: ”Montini e mai bun ca Gnohere”. Reacții după Dinamo – U Craiova 3-0

Post-ul Portarul italian Pigliacelli și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.