Portarul Ionuț Radu i-a dedicat victoria cu Anglia surorii sale decedate


Selecţionata României a reuşit o victorie de senzaţie în faţa echipei Angliei, cu scorul de 4-2 (0-0), vineri, pe Stadionul ”Dino Manuzzi” din Cesena, în Grupa C a Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino

La finalul jocului, portarul Ionuț Radu a afișat un tricou cu chipul surorii sale Alexandra, decedată prematur la 14 ani din cauza unei bolii de imunitate, cu mesajul: ”Își datorez tot! Te iubesc, Ema”. Drama s-a întâmplat în 2006, pe când Ionuț Radu avea 9 ani.

Alexandra a fost campioană naţională la dans sportiv la categoria 6-9 ani. Mama lui lui Ionuț Radu a povestit pentru Gazeta Sporturilor că între Ionuț și sora lui din Ceruri există o legătura divină:

„Andrei simte că Ema este îngerul lui păzitor. Se roagă mereu pentru ea, iar pe sub echipamentul de joc poartă întotdeauna un tricou imprimat cu poza ei”.

Mama portarului a dezvăluit și un episod din perioada junioratului: „La un meci cu Academia Hagi eram în spatele porţii lui Andrei, iar Ianis Hagi se pregătea să execute un penalty. Andrei s-a întors spre mine, s-a închinat şi mi-a zis: «Ema e Sus şi mă veghează! Voi apăra». A parat şutul, apoi mi-a spus «Am simţit că a fost o altă mînă în calea mingii»”.

Toate reacțiile după România U21 – Anglia U21, 4-2 la Euro 2019 din Italia. ”Suntem generația de fier”. Rădoi: ”Mbappe Coman mi-a dat o palmă” / FOTO&VIDEO

Citește și:

Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

Post-ul Portarul Ionuț Radu i-a dedicat victoria cu Anglia surorii sale decedate apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.