Pentru Simo sunați la cablu! Cum pot vedea românii la TV semifinala pe care Simona Halep o joacă la Wimbledon cu Elina Svitolina

Simona Halep, 27 de ani, 7 WTA, dispută joi, de la ora 15:00, împotriva ucrainencei Elina Svitolina, 24 de ani, 8 WTA, cea de-a șaptea ei semifinală de Mare Șlem, a doua la Wimbledon, după cea din 2014. Milioane de inimi pulsează din țară pentru Simona, dar mulți români se plâng că nu văd meciurile campioanei noastre, transmise de Eurosport 2.

Sute de fani nemulțumiți reclamă pe pagina de Facebook a Eurosport că nu recepționează programul care trebuie. „Pe Digi nu difuzează, în schimb pe Telekom se vede. Nu știu care e problema. Pe Digi în timpul meciului pe Eurosport 2 erau sărituri în apă”, a scris Sion Daniel. ”Am cinci programe Eurosport, trei erau cu Turul Franței, două cu motoare!”, s-a plâns Popovici Ioan. Ziarul Libertatea s-a interesat ce pot face acești oameni care vor să o vadă pe Simona în drumul spre cel al doilea trofeu de Mare Șlem din carieră, după Roland Garros 2018.

Poziția Eurosport

Postul Eurosport precizează: ”Meciurile de la Wimbledon au fost și sunt transmise pe Eurosport 2. În cazul în care acestea nu sunt disponibile, recomandarea este ca telespectatorii să se adreseze operatorului de cablu și să verifice cu acesta recepționarea feed-ului corect, pe care Eurosport l-a comunicat înaintea începerii competiției”. Mai pe înțelesul tuturor, la unii dintre operatorii de cablu există varianta Eurosport România, la alții Eurosport internațional, care au conținut diferit.

Recomandările Digi

Pentru abonații care au serviciul de televiziune DTH
(satelit), postul Eurosport 2 (Wimbledon) poate fi recepționat în varianta SD
și se regăsește pe poziția 19 (pentru decodoare SD) și pe poziția 23 (pentru
decodoare HD).

Pentru abonații care au serviciul de televiziune prin cablu
digital, recepționat cu echipament DIGI sau televizor cu profil DIGI presetat,
postul Eurosport 2 (Wimbledon) varianta SD se regăsește pe poziția 31, iar
Eurosport 2…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.