Patronul lui Hapoel Haifa: „Gabriel Tamaș nu este singurul vinovat pentru ce i s-a întâmplat”


Reținut de poliția israeliană pentru că a condus cu viteză peste limita legală și în stare de ebrietate, Gabriel Tamaș nu este singurul vinovat pentru ceea ce i s-a întâmplat, consideră patronul echipei Hapoel Haifa.

„Jucătorul a greșit, dar au greșit și alții. Mă refer la cei care au fost alături de el la petrecere și care i-au îngăduit, ulterior, să se urce la volan, deși știau foarte bine că băuse. Decizia celor care l-au însoțit este de neînțeles”, a declarat Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, citat de site-ul one.co.il.

„În locul lui s-ar fi putut urca la volan soția, despre care știu că are permis de conducere. Inconștiența de care au dat dovadă colegii de petrecere este regretabilă”, a mai afirmat conducătorul grupării israeliene.

Un alt oficial al clubului și-a manifestat speranța că Gabriel Tamaș nu va fi pedepsit prea aspru și că își va putea ajuta echipa și pe viitor: „Este clar că nu ne vom putea baza pe serviciile lui pentru meciul următor, dar sperăm ca sancțiunea să nu fie foarte aspră. Dacă analizăm lucrurile bune și cele rele făcute de Tamaș pentru Hapoel, e ușor să ajungem la concluzia că cele bune prevalează”.

Poate te interesează și Ioana, soția lui Gabi Tamaș, destăinuiri despre căsnicia lor. Nevasta fotbalistului a vorbit și despre cum a ajuns să aibă o siluetă perfectă

Post-ul Patronul lui Hapoel Haifa: „Gabriel Tamaș nu este singurul vinovat pentru ce i s-a întâmplat” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.