Pasiunea pentru sloturile cu șeptari în România

Cazinourile online licențiate în România pun la dispoziția jucătorilor sute de sloturi, temele și realizările grafice fiind dintre cele mai variate. Cu toate acestea, din topul popularității nu pot fi detronate sloturile „ca la aparate”, cu fructe și cu șeptari.

Jocurile de tipul 77777 au intrat în inimile românilor o dată cu primele aparate de păcănele. Cei care între timp au rărit vizitele în agențiile și cazinourile terestre preferând avantajele oferite de cazinourile online caută și pe Internet sloturile cu care erau obișnuiți în offline.

Așa se explică faptul că Sizzling Hot este una dintre cele mai jucate păcănele online. Acest joc este preferat atât pentru efectele vizuale și sonore clasice, care îi dau un farmec aparte, cât și pentru câștiguri. Cinci șeptari opriți pe o linie de plată aduc un câștig echivalent cu de o mie de ori miza rotirii. Un alt element atractiv este posibilitatea de a dubla fiecare câștig, printr-o funcție caracteristică jocurilor cu șeptari.

Un slot similar este 20 Super Hot. Numele provine de la cele 20 de linii de plată. Se pot obține câștiguri însemnate atât din jocul de bază (mai ales când apar șeptarii) cât și datorită celor patru jackpoturi progresive care se declanșează la întâmplare (inimă, romb, spadă, treflă). Șeptarul este simbol Wild, iar steluța este Scatter. Cinci șeptari wild aduc un premiu de 20.000 de fise! Strugurii sunt cele mai valoroase dintre fructe, plătind 8.000 de fise.

Cine visează la câștiguri amețitoare trebuie să joace Hot Seven. Nu are o grafică sofisticată, dar marele premiu ajunge la 1.000.000 de fise. El este adus, evident, de 77777. Și fructele sunt bănoase. De exemplu, cinci  prune pe o linie de plată aduc 40.000 de fise, cu 10.000 mai mult plătind cinci steluțe.

Încă există sloturi cu o singură linie

Primul aparat de păcănele din istorie, Liberty Bell, a avut o singură linie și trei coloane. Și în prezent sunt sloturi care imită acel model, precum Go777 sau Seven 7 High. La cel din urmă joc se pot adăuga noi linii o dată ce s-a apăsat butonul start. O combinație norocoasă de simboluri poate plăti de 25.000x miza.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.