Palermo a retrogradat în Serie C din cauza lui Zamparini, ”Gigi Becali al Italiei. Ce va face George Pușcaș


Palermo, formația de fotbal la care joacă internaționalul român George Pușcaș (23 de ani), a fost retrogradată din Serie B, al doilea eșalon din Italia, în Serie C din cauza problemelor financiare.

Curtea Federală Națională din Italia a decis astăzi ca Palermo să fie declasată până pe ultimul loc din Serie B și să înceapă următorul sezon din al treilea eșalon. De vină sunt neregulile contabile ale patronului Maurizio Zamparini (77 de ani).

Procurorii italieni l-au acuzat pe Zamparini de nereguli contabile. Omul care i-a girat acțiunile, contabilul Anastasio Morosi, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Formația lui George Pușcaș terminase sezonului regulat pe locul 3 în Serie B și era calificată în semifinalele play-off-ului pentru promovare (pozițiile 3-8). Locul îi va fi luat de Perugia, formația la care evoluează mijlocașul român Vlad Dragomir (20 de ani) terminând sezonul pe locul 9.
Mașină de tocat antrenori
De această decizie vor profita și Venezia, care scapă de retrogradare, și Foggia, care din retrogradată directă se transformă într-o participată la meciul de baraj.

Palermo poate face recurs împotriva deciziei în decurs de 15 zile.

Dacă se menține hotărârea Tribunalului federal, atacantul George Pușcaș va pleca de la gruparea pentru care a evoluat Dorin Goian (2009-2011) și pe care a antrenat-o Walter Zenga (2009-2010).

Recunoscut pentru stilul său dictatorial de a conduce clubul sicilian, Zamparini a dat afară peste 50 de antrenori.

Citește și:Maurizio Zamparini a dat afară de la Palermo 50 de antrenori. Portretul lui ”Gigi Becali al Italiei”

Post-ul Palermo a retrogradat în Serie C din cauza lui Zamparini, ”Gigi Becali al Italiei. Ce va face George Pușcaș apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.