O triatlonistă a fost ucisă de elicea unei bărci de salvare!

O triatlonistă a încetat din viaţa marţi, în urma rănilor suferite după ce a fost lovită de elicea unei bărci de salvare a pompierilor, în timpul unui concurs care a avut loc în statul Tocantins, din nordul Braziliei, informează agenţia EFE.

Ludimila Barbosa, în vârstă de 40 ani, fusese internată în stare gravă, într-un spital din oraşul Palmas, a anunțat agerpres.ro.

I-au amputat piciorul stâng

După accidentul produs duminică, medicii i-au amputat, într-o primă fază, piciorul stâng. Ea a fost lovită de elicea bărcii în momentul în care pompierii s-au apropiat pentru a scoate din apă o altă concurentă care solicitase ajutorul acestora.

Marina braziliană a anunţat că a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragicul accident. Victima era profesoară şi participa la acest gen de competiţii de la finele anului trecut.

Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!

Post-ul O triatlonistă a fost ucisă de elicea unei bărci de salvare! apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.