O tânără sportivă a murit din cauza telefonului. Mulți fac această greșeală, fără să bage în seamă pericolul

Sportiva rusă Irina Ribnikova a avut parte de o moarte șocantă. Luptătoarea de arte marțiale, 15 ani, a fost găsită moartă în baie de familie. Anchetatorii presupun că fata s-a electrocutat când telefonul, pe care îl pusese la încărcat și care tocmai sunase, a căzut în apă în momentul în care ea a încercat să răspundă.

În urmă cu două luni, Irina Ribnikova câștigase titlul național la pankration, arte marțiale antice grecești, un amestec de lupte și box, echivalent al MMA-ului de azi.

Duminică, Ribnikova, de loc din orașul siberian Brațk, a avut parte de un sfârșit tragic. Se îmbăia, iar telefonul era la încărcat lângă cadă. Aparatul a sunat, tânăra l-a tras, să răspundă, însă a scăpat mobilul în apă, suferit un șoc electric și a murit!

„Este atât de goală casă fără ea!”, a spus sora ei Tatiana, pentru Komsomolskaya Pravda. Ea e cea care a descoperit-o fără suflare.

Apa și dispozitivele electronice nu se prea împacă și nu e indicat să atingi un astfel de device dacă ești ud pe mâini.

„Apa e un conducător de electricitate. Totuși, dacă telefonul nu ar fost conectat la 220 volți, tragedia nu ar fi avut loc”, a spus un specialist contactat de ziarul din Rusia.

Lustig a suferit o comoție în meciul Celtic – RB Salzburg, din Liga Europa. A leșinat, dar a mai jucat 13 minute. ”Parcă mi-a spălat creierul”

Post-ul O tânără sportivă a murit din cauza telefonului. Mulți fac această greșeală, fără să bage în seamă pericolul apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.