O lenjerie Finette – un copil fericit

Persoanele care au trecut deja prin etapele de creștere ale unui copil, cunosc cel mai bine importanța somnului pentru aceștia. Un copil care nu doarme la amiază poate fi cu adevărat obositor și iritat de orice lucru. Fiind în creștere, aceștia au nevoie constant de o hrană adecvată și de ore stabile de somn, precum și de o perioadă anume în care doarme de aproximativ 2 ore.

Totuși, dacă patul copilului nu oferă confortul necesar, tot chinul părintelui de a-l adormi poate deveni instant timp irosit. Când nu există confort, imediat după ce adoarme, poate să se trezească pentru că nu este comod sau îi este prea cald și nu mai vrea să audă de stat în pat. Părinții trebuie să aibă mare grijă la ce așternuturi aleg pentru patul acestuia, dacă vor să evite astfel de situații. O soluție optimă ar fi produsele de la Finette care se ridică la un înalt standard al calității și îndeplinesc toate condițiile necesare pentru ca somnul să nu fie incomod.

De la patul bebelușului la patul copilului care vrea autonomie

 Încă din primele săptămâni de viață copilul are nevoie de un spațiu doar al lui în care să se odihnească. Fiecare element care se află în patul acestuia trebuie să fie din materiale hipoalergenice, spălate regulat și care sunt acceptate de pielea fină a celui mic. Fiind sensibil, mai ales în această perioadă de după naștere, contactul său cu lenjeria de pat a părinților poate că nu este o soluție bună, deoarece poate lua contact cu anumite bacterii și factori externi ce îi pot afecta sănătatea.

La Finette.ro puteți găsi lenjerii de pat care vin în set complet, speciale pentru un pat de bebeluș. Chiar și imprimeul colorat, cu personaje din desene animate pot lumina camera și culorile calde oferă implicit copilului o stare de calm și relaxare pentru a adormi mai repede. Deci o lenjerie calitativă înseamnă un copil fericit care se poate odihni așa cum trebuie atunci când doarme.

Alături de acestea sunt disponibile și lenjerii pentru paturile single, la fel de colorate, pentru copiii care dorm în propriul pat, din camera lor când se face trecerea de la patul de bebeluș la cel mai mare. Materialele sunt calitative, deoarece bumbacul are proprietăți hipoalergenice și menține temperatura necesară în același timp. Chiar și acestea vin în set de 4 piese de la Finette, pentru a acoperi salteaua, pernele și pilota. Părinții pot alege lenjeriile de pat cu personajele preferate ale celui mic și cu siguranță vor avea succes când vine vorba de orele de odihnă.

 De ce ai nevoie de o cuvertură?

 Tot de la Finette poate fi comandată și o cuvertura pat copii. Aceasta este foarte importantă, pentru fiecare pat din casă. Are un dublu rol: acela de protecție a lenjeriei și de aspect.

Chiar și pentru patul matrimonial este necesară o cuvertură pentru că orice accident de vărsare a mâncării, a unor băuturi, poate fi oprită să ajungă la așternuturi datorită acesteia. O cuvertură este mai simplu de spălat decât un set complet de lenjerie de pat.

Toate acestea, alături de multe altele de acest gen pot fi identificate și comandate de pe site-ul Finette.ro.

Contact:

0770 213 601

comenzi@finette.ro

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.