Noutăți despre accidentarea suferită de Ionuț Nedelcearu. Fundașul va fi supus unui control amănunțit la Bologna


Accidentat la nas în meciul cu Malta, Ionuț Nedelcearu, 23 de ani, va veni în cantonamentul naționalei de tineret a României din Italia alături de ceilalți jucători U21 care au fost convocati la prima reprezentativă pentru dubla cu Norvegia și Malta din preliminariile Euro 2010.

Stoperul rușilor de la Ufa va efectua la Bologna încă un control medical. O decizie în privința prezenței sale la Euro 2019 se va lua după acest control medical.

Ionuț Nedelcearu a vorbit despre accidentarea suferită în meciul cu Malta, scor 4-0:

”Din fericire pentru mine, sunt bine, nu e nimic grav. Am fost la spital, m-a văzut un ORL-ist și mi-a spus că e doar o fractură stabilă a oaselor nazale, dar nu mă impiedică să pot evolua. Trebuie doar să stau 10 zile cu mască. Pe teren, mai mult mi-au dat lacrimile pentru că mă gândeam că pierd EURO. Cu Malta, deja aveam 2-0, nu i-am simţit să ne pună probleme şi de aceea mă gândeam la Euro. Eu plec împreună cu ceilalţi care am fost la prima reprezentativă, ajungem la Bologna.

Am fost acasă, doar azi dimineaţă m-am întors la spital, fiindcă seara nu era doctor ORL-ist. Am văzut la spital ultimele minute. Până la urmă, sunt 4 puncte bune, pentru că meciurile importante, cu Suedia şi Norvegia, sunt la mâna noastră, pentru a ne califica”, a declarat Nedelcearu la TV Digi Sport.

Fundașul a suferit o fractură a oaselor nazale în meciul cu Malta, dar va merge în Italia, unde se află naționala sub 21 de ani, pentru a face un control amănunțit și pentru a vedea dacă va putea juca pentru „tricolorii” mici la turneul final. Ca măsură de siguranță, Rădoi l-a anunțat pe Ricardo Grigore să rămână pe poziții, iar dacă Nedelcearu nu va primi acordul medicilor, dinamovistul e așteptat în cantonamentul „tricolorilor”.

Citește și: Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.