Notițele selecționerului Norvegiei. Lars Lagerback a remarcat trei tricolori


Naționala de fotbal a României în această după-amiază la Oslo, pentru meciul cu Norvegia, programat vineri, de la ora 21:45, în preliminariile Euro 2020.

Cuvântul de ordine în cele două tabere este victoria! Atât tricolorii, cât și gazdele au nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru primele două locuri în grupă, alături de Spania și Suedia.

Selecționerul Lars Lagerback a descifrat naționala României: ”Este bine organizată sub comanda noului antrenor Cosmin Contra, fost fundaș dreapta cu 73 de selecții, finalist al Cupei UEFA în 2001 (AC Milan, Atletico Madrid și Getafe). Jucătorii muncesc din greu unul pentru celălalt și sunt loiali față de sarcinile defensive”.

Suedezul de la cârma Norvegiei a remarcat trei tricolori: ”La mijloc au jucători buni, Stanciu și Marin, iar pe margine Chipciu. Stanciu este un jucător care este esențial pentru jocul de atac. El este un jucător care coboară în propria jumătate de teren pentru a primi mingea, apoi dă pase precise de 50 de metri. De asemenea, Stanciu este activ în apropierea porții”.

Norvegia – România, preliminariile Euro 2020 (vineri, ora 21:45). Arbitrează rusul Karasev. Cicâldău nu merge la Oslo | FOTO&VIDEO

Citește și: GALERIE FOTO & VIDEO / Frigidere, butelii și monitoare de calculator, aruncate în Dunăre. Delta, înecată în gunoaie, salvată de voluntari. Libertatea a fost la Sfântu Gheorghe, unde fluviul se varsă-n mare

Post-ul Notițele selecționerului Norvegiei. Lars Lagerback a remarcat trei tricolori apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.