Neînțelegerile cu Simona Halep, adevăratul motiv al renunțării Soranei Cîrstea la echipa de Fed Cup a României

Sorana Cîrstea, 28 de ani, locul 85 WTA, a șocat lumea tenisului prin anunțul făcut azi dimineață. Sportiva a renunțat la echipa de Fed Cup, pe care cu mândrie declara că o reprezintă în confruntările internaționale.

Decizie Soranei vine într-un moment calm în tenisul românesc, în care Simona Halep domină ierarhia mondială, iar România și-a depus candidatura pentru câștigarea Fed Cup (în februarie va avea loc confruntarea cu Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale).

Atunci, ce a provocat reacția Soranei? Se pare că sportiva n-a mai suportat să fie de umplutură la lot. Se știe că Simona Halep o preferă ca parteneră, care a doua rachetă, pe Irina Begu. Cele două se antrenează împreună, la Stejarii Country Club, și petrec mult timp împreună.

De asemenea, Sorana Cîrstea n-ar fi avut loc nici în echipa de dublu, unde cuplul este deja sudat: Irina Begu – Monica Niculescu.

Sorana și Simona n-au fost niciodată prietene. Rivalitatea dintre frumoasa Sorana și performanta Simona a fost una mocnită, iar declarațiile publice au fost totdeauna pacifiste. În spate însă, s-a ascuns o relație rece.

 

Post-ul Neînțelegerile cu Simona Halep, adevăratul motiv al renunțării Soranei Cîrstea la echipa de Fed Cup a României apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.