Nathalie, văduva lui Ekeng, super-sexy pe instagram | GALERIE FOTO

Nathalie Ekeng pare să fi trecut peste șocul dispariției premature a soțului ei, regretatul fotbalist camerunez Patrick Ekeng, decedat pe teren la 26 de ani, în timpul meciului Dinamo – Viitorul, disputat pe 6 mai 2016.

La doi ani și 6 luni de când a rămas văduvă, Nathalie Ekeng, 28 de ani, mamă a doi copii, a început să posteze pe contul său de instagram fotografii în ipostaze super-sexy.

EXCLUSIV/ Nathalie, văduva lui Ekeng, face dezvăluiri șocante: ”Celei mici îi e dor de Patrick, cere să mergem la mormânt. Patrick junior e bolnav, are probleme cu respirația și a ajuns la Urgențe!”

”Nu mai pot lua legătura cu nimeni de la Dinamo, nimeni nu-mi mai răspunde la telefon”, afirmă văduva fostului mijlocaș.

”Legătura o țineam prin Adrian (n.r. – nu îi cunoaște numele de familie, dar e vorba de Adrian Alexandrescu, directorul de relații internaționale în cadrul clubului), el era singurul care vorbea franceză. Singurii bani pe care i-am primit de la club sunt 5.000 €, atunci când a trebuit să facem locul de mormânt al lui Patrick”.

Următorul termen al procesului morții lui Pat a fost stabilit pe 9 ianuarie 2019.

Patrick și Nathy au doi copii, pe Kim Anaia (4 ani și opt luni), și pe micul Patrick junior, 1 an și zece luni, născut după decesul fostului jucător de la Dinamo.

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 de ani, a decedat din cauza unei probleme cardiace.

După moartea fotbalistului, clubul din Ștefan cel Mare anunța că a decis să achite familiei toți banii din contractul…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.