Naomi Osaka a rămas fără antrenor. Probleme pentru numărul 1 în tenisul feminin | FOTO


Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a rămas fără antrenor. Liderul WTA a anunțat că s-a despărțit de Sascha Bajin.

Naomi Osaka, cea care i-a luat locul Simonei Halep în fruntea clasamentului WTA după ce a câștigat turneul de mare șlem din Australia, a rămas fără antrenor.

Jucătoarea japoneză, în vârstă de 21 de ani, este cea care a anunțat separarea de Sascha Bajin pe contul său de Twitter.

„Nu voi mai lucra cu Sascha. Îi mulțumesc pentru munca sa și îi doresc tot ce e mai bun”, a scris Naomi Osaka în mediul online.

La rândul lui, Sascha Bajin a transmis și el un mesaj pe Twitter.

„Mulțumesc, Naomi. Nu pot decât să-ți doresc ce e mai bun. Ce parcurs frumos a fost. Mulțumesc că m-ai lăsat să iau parte la el”, a comentat Sascha Bajin.

Alături de Sascha Bajin, Naomi Osaka a reușit să avanseze repid în clasamentul WTA. Sportiva japoneză a început să lucreze cu Sascha Bajin în cursul anului 2017. Prima sa reușită alături de acesta a fost câștigarea turneului de la Indian Wells în anul 2018. Ulterior, sportiva a câștigat US Open în septembrie anul trecut și apoi Australian Open. Cu Sascha Bajin antrenor, Naomi Osaka a reușit să urce de pe poziția a 68-a în clasament până pe locul 1.

Sascha Bajin a fost desemnat de WTA cel mai bun antrenor din 2018.
FOTO: Hepta

Citește și: COPIII SISTEMULUI. Mădălina a fost abandonată de mamă când avea 2 ani, apoi i-a murit și tatăl. Drumul unei orfane prin viață și mama Icoana, îngerul ei păzitor

 

Post-ul Naomi Osaka a rămas fără antrenor. Probleme pentru numărul 1 în tenisul feminin | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.