Monica Niculescu – Caroline Wozniacki, în turul III la Miami. Cu Begu și Buzărnescu ieșite din formă, ”Moni” poate fi surpriza la Fed Cup


Cu mai puțin de o lună înaintea meciului de semifinalei Fed Cup cu Franța, 20-21 aprilie, Monica Niculescu, 31 de ani, și-a depus candidatura la un post de titulară la simplu. 

WTA Miami – turul III
Monica Niculescu – Carolina Wozniacki (13)
Decisă să revină în prima sută mondială, acum fiind pe locul 138 WTA, Monica Niculescu, ghidată de antrenorul Călin Ciorbagiu, este la un pas de ”optimi”, la Miami, bifând inclusiv două meciuri în calificări.

În turul III, sportiva din Slatina dă peste un fost lider mondial, daneza Caroline Wozniacki, 6-4, 6-4 cu Aliksandra Sasnovich, în turul II. Asta în timp ce Niculescu a avut de tras cu Muguruza.
9-0
este scorul meciurilor directe dintre Caroline Wozniacki și Monica Niculescu. Românca i-a luat un singur set, la unicul meci pe zgură, cu ocazia Mastersului de la Madrid, ediția 2017.
Criza de formă care se mai termină pentru Irina Begu și pentru Mihaela Buzărnescu, cele două care își dispută titlul de a doua rachetă la simplu, fac din ”Moni” o soluție pentru proba de simplu, la Fed Cup, pe zgura de la Rouen.

Monica Niculescu, cu patru victorii la rând la Miami, intră serios în calcule, deși locul ei era stabilit pentru partida de dublu. Dacă va fi preferată la simplu, atunci, candidate pentru dublu devin Begu și Buzărnescu, care fac pereche la Miami, urmând să debuteze sâmbătă.

Vești bune vin dinspre Raluca Olaru, care, după ”sfertul” de la Indian Wells, a repurtat o primă victorie și la Miami. Olaru evoluează doar la dublu.

Lotul României pentru semifinale va fi anunțat după turneul de la Miami, cu 10 zile înaintea plecării în Franța.

Post-ul Monica Niculescu – Caroline Wozniacki, în turul III la Miami. Cu Begu și Buzărnescu ieșite din formă, ”Moni” poate fi surpriza la Fed Cup apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.