Miting de protest împotriva caselor de pariuri. Gabriela Firea, amenințată cu sinucideri în fața Primăriei Capitalei! Protestul, organizat de un impostor?


Asociația Gameslot a depus ieri, la Primăria Municipiului București, o cerere prin care se solicită autorizarea unui miting de protest împotriva caselor de pariuri. Acțiunea va avea loc pe 24 mai și sunt așteptate să participe circa 500 de persoane.

ACTUALIZARE 16 aprilie, ora 13.30. Sorin Constantinescu, președintele Asociației Operatorilor de Cazinouri din România, chemat să dea declarații la Poliția de pe urma unor plângeri formulate de Scepchin Pietro-Silvian – organizatorului mitingului, face acuzații grave:
”Omul ăsta este un impostor! Are dosare penale, după ce a înșelat oamenii. A avut firmă de construcții, a luat bani în avans și i-a pierdut pe toți la păcănele!”, a declarat Constantinescu, pentru ”Libertatea”.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ONG-ul respectiv reclamă faptul că, în ultimii ani, operatorii de pariuri s-au extins ”într-un mod foarte rapid si haotic, devenind sufocanți”. De asemenea, se face referire la densitatea mare de săli de jocuri, alături de case de amanet, bănci și farmacii, scrie gnttips.ro.

Ca să fie mai convingătoare, asociația a inclus în cerere către instituția condusă de Gabriela Firea biletul de adio al unui dependent de jocuri de noroc. Și o amenințare fățișă:

”În situația în care nu veți da curs solicitării noastre cu soluții concrete, Asociația Gameslot se va vedea nevoita să îi trimită pe jucătorii cu gânduri suicidale să se sinucida în fața PMB”.

Asociația are următoarele revendicări:
@ mutarea la marginea Capitalei a sălilor de jocuri de noroc sau interzicerea totală;

@ înființarea unui centru de prevenire și tratare a persoanelor dependente de jocuri;
Ideea i-a venit după ce s-a ruinat
Asociatia Gameslot a fost înființată în septembrie 2018 de Scepchin Pietro-Silvian. Ideea i-a venit respectivului după ce ar fi pierdut o sumă uriașă de…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.