Mihai Teja nu este încă antrenor cu acte în regulă la FCSB! Este legat de o clauză secretă de Gaz Metan și depinde de Fortes


Mihai Teja a fost prezentat de Gigi Becali înainte de Anul Nou, dar nu este încă antrenor cu acte în regulă la FCSB. Tehnicianul de 40 de ani nu a primit încă dezlegarea de la Gaz Metan Mediaș, club cu care se mai afla sub contract.

Conform unei clauze din angajamentul cu ardelenii, Mihai Teja poate semna cu FCSB doar dacă Gigi Becali cumpără un fotbalist de la Gaz Metan, club care se luptă să iasă din insolvență. Transferul lui Fortes poate debloca situația.

Mutarea lui Mihai Teja de la Gaz Metan la FCSB se transformă în scandalul iernii. Antrenorul a reclamat gruparea din Mediaș la Camera Națională pentru Soluționare a Litigiilor  din cadrul FRF. „Nu am ce comenta. La mulți ani!”, a retezat scurt dialogul președintele Gazului, Ion Mărginean.

Clubul ardelean nu este de acord să se despartă de Teja pe cale amiabilă și vrea să profite de situație pentru a se mai redresa financiar. Mediașenii îl presează pe Gigi Becali să le cumpere un jucător. Astfel au început tratativele pentru transferul atacantului portughez Carlos Fortes, 24 de ani, după ce au mai fost vehiculate câteva nume: Darius Olaru, Iulian Cristea, Fofana sau Ivanov.

Transferul lui Fortes, în impas
Anunțat ca și făcut, transferul lui Fortes a intrat în impas. Gigi Becali a dezvăluit că s-a înţeles în privinţa salariului cu atacantul lui Gaz Metan însă nu exclude posibilitatea ca fotbalistul să nu ajungă la FCSB din cauza impresarilor. Chiar dacă există o înţelegere între cluburi, iar jucătorul a fost de acord cu salariul oferit de FCSB. „Contractul e făcut, semnat între cluburi. Am semnat şi noi, ne-am înţeles, am terminat. Contractul jucătorului e făcut şi în română, şi în engleză, trimis lui Fortes. Impresarii vor şi ei. Cum să dau eu bani la un impresari? Eu nu dau bani la impresari. L-am vândut pe Stanciu pentru zece milioane (n.r. euro) şi Reghe era supărat, zicea că Anamaria (n.r. Anamaria Prodan) merită…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.