Mihai Teja a primit dezlegarea de la Gaz Metan. Divorțul a fost validat de CNSL


Mihai Teja a încheiat conturile cu Gaz Metan Mediaș, iar FCSB poate să-i înregistreze acum contractul antrenorului la LPF.

Despărțirea a fost validată de Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal, după ce a analizat joi plângerea făcută de Mihai Teja. Organismul prezidat de Gabriel Manu a anunțat pe site-ul FRF: „Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractele prin acordul părților începând cu data de 17.01.2019”.

Mihai Teja a fost prezentat de Gigi Becali înainte de Anul Nou, dar fără ca tehnicianul să-și fi reziliat contractul cu fosta lui echipă. Teja era legat de o clauză conform căreia poate semna cu alt club doar dacă ia cu el un fotbalist de la Gaz Metan, pe care ardeleni să primească o sumă care să-i ajute să iasă din insolvență. Transferul lui Fortes ar fi putut debloca situația, dar lucrurile s-au complicat din cauza impresarilor atacantului portughez.
FCSB l-a transferat pe Ioan Hora în locul lui Fortes
Edi Iordănescu, noul antrenor al grupării Gaz Metan, a negociat direct cu Gigi Becali și i-a spus că este de acord ca Fortes să semneze cu roș-albaștrii, numai că cei din conducerea clubului din Mediaș n-au acceptat propunerea financiară a finanțatorului FCSB: 30.000 de euro acum pentru împrumut și 300.000 de euro la vară, dacă va confirma. Diriguitorii Gazului au vrut suma de 300.000 de euro acum sau garanția că această sumă va fi plătită la vară. Totuși, faptul că impresarii au cerut bani pentru transferul lui Fortes nu i-a convenit lui Becali, care s-a reorientat spre Ioan Hora.

Citește și: Povestea cutremurătoare a măicuței Elena. Somată să plătească statului 36.000 de lei din cauza greșelii unui funcționar, descoperită după 23 de ani!

Post-ul Mihai Teja a primit dezlegarea de la Gaz Metan. Divorțul a fost validat de CNSL apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.