Mihai Stoichiță, sarcini noi la FRF. Directorul tehnic se ocupă și de naționala nevăzătorilor și de cea care joacă pe calculator


Mihai Stoichiță, 64 de ani, a primit sarcini în plus la FRF. Potrivit noii organigrame a Federației Române de Fotbal, directorul tehnic va avea în subordine încă două echipe naționale. Este vorba despre nou înființatele reprezentative de nevăzători și de fotbal pe calculator.

Mihai Stoichiță supervizează loturile naționale masculine și feminine, loturile de futsal și de fotbal pe plajă, coordonează managementul operațional al loturilor naționale și este responsabil pentru proiecte și analiză tehnică.

Mihai Stoichiță a jucat fotbal între anii 1973 și 1988, la Jiul Petroșani, Rocar București, Progresul București, Chindia Târgoviște și Gloria Buzău. ”Lippi” are un CV impresionant ca antrenor. În țară a pregătit printre altele Steaua, FC Național, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, a fost selecționerul reprezentativelor Panama, Armeniei și Kuweitului, iar peste hotare a antrenat echipe de club precum Litex Loveci (Bulgaria), MKE Ankaragücü (Turcia), Aris Limassol (Cipru), Al Salmiya SC (Kuweit) sau Sheriff Tiraspol (Moldova).

Citește și: Trei bebeluși decedați cu infecție intraspitalicească la Suceava, în 2016, și un dosar peste care s-a lăsat tăcerea. Nici măcar expertiză medico-legală în 2 ani și jumătate! Răspunsul incredibil al procurorilor

Post-ul Mihai Stoichiță, sarcini noi la FRF. Directorul tehnic se ocupă și de naționala nevăzătorilor și de cea care joacă pe calculator apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.