Mesajul sfâșietor al tatălui lui Emiliano Sala după ce a fost găsită epava avionului


Familia fotbalistului argentinian Emiliano Sala a anunțat, duminică seară, că a fost descoperită epava avionului în care călătorea sportivul în Canalul Mânecii. Tatăl fotbalistului s-a arătat de-a dreptul disperat după ce temerile lor s-au confirmat.

Tatăl lui Emiliano Sala și-a descris durerea și disperarea, după ce la două săptămâni de la dispariția avionului de pe radare, s-a găsit epava aparatului de zbor.

Horacio Sala, tatăl fotbalistului de 28 de ani, a spus, luni dimineață că „Nu pot să cred, este un vis, un vis urât, sunt disperat”.

Bărbatul a povestit despre felul în care a ținut legătura cu echipa care căuta avionul în care se afla fiul său. „Am comunicat cu ei în fiecare zi, dar din moment ce nu am WhatsApp e greu să îi sun sau să mă sune. Mi-au spus că zilele treceau și nu aveau nicio veste despre Emiliano sau despre avion”, a spus Horacio.

În cele din urmă, duminică, unul dintre cele două vase Blue Water Recoveries, plecate în căutarea avionului, a găsit epava.

Aeronava Piper Malibu, care se îndrepta de la Nantes, Franța, spre Cardiff în Țara Galilor, a dispărut de pe radarele în apropiere de Insulele Canalului pe 21 ianuarie.

Atât pilotul David Ibbotson, în vârstă de 59 de ani, cât și fotbalistul argentinian de 28 de ani, sunt dați dispăruți și presupuși decedați.

Fotbalistul argentinean Emiliano Sala a fost dat dispărut, în urmă cu două săptămâni, după ce avionul în care se afla a pierdut contact cu turnurile de control. Sala, care tocmai a semnat cu Cardiff City, se îndrepta spre noua sa echipă.

Sala se afla într-un avion ușor care a decolat de la Nantes, din Franța, și se îndrepta spre Țara Galilor. Atacantul argentinian era unul dintre cei doi pasageri aflați la bordul avionului Piper Malibu.

După dispariție, în presă a apărut o înregistrare audio cu Emiliano Sala, care i-a transmis unui prieten un mesaj prin WhatsApp.

„Ce faceți…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.