Mesajul lui Ianis Hagi înainte de meciul din semifinale cu Germania, la Campionatul European de Fotbal pentru Tineret

Ianis Hagi, component de bază al naționalei Under 21 a României, a transmis un mesaj înainte de semifinala cu Germania de la Campionatul European de Tineret, care se desfășoară în Italia.

Echipa de fotbal a României va juca în semifinalele Campionatului European de Tineret joi, de la ora 19:00. În semifinale, echipa României va întâlni reprezentativa Germaniei.

Înainte de importantul meci cu Germania, Ianis Hagi, fiul celebrului jucător Gheorghe Hagi, a transmis un mesaj pe contul său de Instagram.

„Încă de când am terminat campania de calificare noi am crezut că putem merge până la capăt la Euro. Vă mulțumim pentru tot sprijinul din grupe, pentru meciul următor avem nevoie de energia adunată a celor 3 meciuri jucate până acum. Nu doar energia voastră, dar și a noastră. #ÎMPREUNĂ 🤜🤛 #faith. HAI, ROMÂNIA!”, a scris ianis Hagi în mediul online.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV | Din Drumul Taberei, primar în Germania! Octavian Ursu le dă sfaturi politicienilor români: „Să fie corecți și harnici. Să-și câștige respectul în țară, dacă vor respect în afară”

Post-ul Mesajul lui Ianis Hagi înainte de meciul din semifinale cu Germania, la Campionatul European de Fotbal pentru Tineret apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.