Mesajul Cristinei Neagu, după ce a fost desemnată cea mai bună handbalistă din lume pentru a patra oară


Cristina Neagu a declarat că este extrem de fericită după ce a fost desemnată cea mai bună handbalistă din lume a patra oară. Sportiva spune că distincția este importantă în perioada în care muncește pentru a reveni după accidentarea suferită la sfârșitul anului trecut.
„Vă mulțumesc din suflet pentru susținere! E o realizare incredibilă, nu doar pentru mine, ci și pentru handbalul românesc! Mulțumesc colegelor și antrenorilor. Ținând cont că vine într-un moment greu pentru mine, reprezintă o motivație suplimentară să-mi revin și să ne bucurăm de handbal împreună!”, a scris Cristina Neagu, pe Facebook.
Handbalista spune că în această perioadă se antrenează pentru a reveni pe teren după accidentarea pe care a suferit-o la finalul lui 2018.
„Sunt foarte fericită. Le mulțumesc oamenilor că sunt alături de mine și că m-au votat. Acest lucru contează foarte mult pentru mine, mai ales că sunt într-o perioada de recuperare după accidentare. Am toate motivele să trag și mai tare și să revin mai puternică. Sunt foarte fericită, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor mei și iubitorilor de handbal că mi-au oferit o motivație în plus” – Cristina Neagu, handbalistă CSM București”, a precizat Neagu pentru site-ul oficial al CSM București.
Jucătoarea română Cristina Neagu a fost aleasă pentru a patra oară cea mai bună handbalistă a lumii, a anunţat, luni, Federaţia Internaţională de Handbal (IHF), pe site-ul său oficial. Rezultatul pentru 2018 a fost anunțat azi, 18 martie, de IHF.

Cristina Neagu a devenit în 2018 cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene, cu un total de 237 de goluri.

<iframe data-src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcristinaneaguofficial%2Fposts%2F2623187497709454&width=500″ width=”500″ height=”671″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.