Meci caritabil pentru Gabriel, olimpicul susținut de Fundația Ringier România: ”Dăruim viață prin fotbal”. Mircea și Răzvan Lucescu vor fi din nou față în față, ca antrenori pentru Dinamo 89 și Rapid 98. Ultimele detalii


Drama prin care trece Gabriel Bălăcean, un adolescent de 15 ani din București căruia o malformație genetică îi macină trupul, nu i-a lăsat indiferenți pe unii dintre marii foști fotbaliști ai României.

Pentru a-l ajuta să strângă cei 200.000 de euro necesari tratamentului din Franța, legende dinamoviste și rapidiste vor disputa vineri, de la ora 18.30, un meci caritabil pe stadionul Dinamo, din Capitală.

Loturile celor două echipe vor cuprinde cei mai importanți jucători din istoria celor două cluburi, precum Andone, Marica, Fl. Petre, Kiriță, Dănciulescu, Stelea, Câmpeanu, C. Munteanu, Răducioiu, Lupu, Iftodi, Sabău ori Pancu, Dulca, Maier, Măldărășanu, Ganea, Lobonț, Șumudică, Nanu, Stanciu, Raț, D. Niculae, Maftei sau Dani Coman.

Acțiunea caritabilă, care va fi transmisă pe Digi Sport, este făcută pentru elevul olimpic Gabriel Bălăcean, care are sindromul Klippel-Trenaunay. Cazul lui este sprijinit de Fundația Ringier România.

Mircea contra Răzvan Lucescu!

Cu ocazia acestui meci se vor mai sărbători 55 de ani de la debutul lui Mircea Lucescu ca jucător, 40 de ani de la debutul lui Mircea Lucescu ca antrenor și celebrarea a două generații de excepție, Dinamo 89 / Rapid  98, creații ale lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu va fi pe banca lui Dinamo, în timp ce Rapidul va fi condus de Răzvan Lucescu. Cei doi tehnicieni, tată şi fiu, vor fi din nou faţă în faţă după 14 ani. În 2005, Răzvan Lucescu îşi învingea tatăl în Cupa UEFA, într-un meci Şahtior – Rapid 0-1.

În deschiderea acțiunii ”Dăruim viață prin fotbal”, Fundația Real Madrid contra naționalei jurnaliștilor

În deschiderea acțiunii intitulată ”Dăruim viața prin fotbal” este programat un meci demonstrativ între echipa Fundației Real Madrid și naționala jurnaliștilor.

Legendele fotbalului românesc, alături de un copil bolnav de sindromul Klippel-Trenaunay. ”Veterani”…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.