Mayweather – Pacquiao, meciului secolului 21. Pac-Man: ”Să-i spuneți să revină în ring”. Floyd: ”Mă întorc pentru o sumă cu 9 cifre”


Mayweather – Pacquiao, meciului secolului 21. Americanul de 41 de ani și filipinezul de 39 de ani, s-ar putea întâlni din nou în ring, la mai bine de trei ani de la singura confruntare directă.

ACTUALIZARE 20 ianuarie 2019. Filipinezul Manny Pacquiao, 40 de ani, și-a apărat cu succes centura WBA, la categoria semimijlocie, după ce l-a învins pe Adrian Broner, 29 de ani. Manny a câștigat lupta la puncte, prin decizie în unanimitate, 117-111, 116-112 și 116-112.

După meci, Pac-Man și-a amintit de rivalul său, Floyd Maywather junior, și a spus că este gata de încă un meci cu pugilistul american, actualmente retras din activitate: ”Să-i spuneți lui Floyd să revină în ring. După aceea vom lupta. Sunt gata să mă lupt din nou cu el”, a delcarat Pacquiao.

———————–

Floyd Mayweather, neînvins în 50 de meciuri la profesioniști, a decis să accepte provocarea lui Manny Pacquiao și să revină în ring. Acesta a postat un clip pe Instagram în care este alături de filipinez la un festival de muzică din Tokyo. Imaginile au fost însoțite de mesajul: ”Mă întorc în ring în acest an ca să mă lupt cu Manny Pacquiao pentru încă o zi în care voi încasa o sumă de nouă cifre”.

ESPN susține că marea confruntare ar urma să aibă loc în luna decembrie. Partida va avea și o miză importantă, pe lângă cea financiară, fiind pusă la bătaie centura WBA de campion mondial deținută de Pacquiao la categoria semimijlocie.
220.000.000 $a fost suma aproximativă încasată de Mayweather la prima confruntare cu Pacquiao.
FLOYD MAYWEATHER L-A ÎNVINS PE MANNY PACQUIAO ÎN „MECIUL SECOLULUI”. Americanul a câştigat la puncte

Citește și: VIDEO/ Dan Ciotoi de la Generic ascultă Smiley și Holograf! Cântărețul de muzică de petrecere ne-a făcut mărturisiri surprinzătoare

Post-ul Mayweather – Pacquiao, meciului secolului 21. Pac-Man: ”Să-i spuneți să revină în ring”. Floyd: ”Mă…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.