Mauro Icardi le-a făcut cadou colegilor de la Inter Milano câte un ceas Rolex

Atacantul argentinian care a marcat recent primul său gol pentru naționala ”pumelor” a primit titlul de golgheter al sezonului trecut din Serie A.

Mauro Icardi, 25 de ani, a terminat stagiunea trecută cu un total de 29 de goluri (6 din penalty), la fel ca și Ciro Immobile, cu deosebirea că vârful de la Lazio Roma a punctat de 7 ori de la punctul cu var.

Țintele individuale nu pot fi atinse decât cu sprijinul celorlalți. Iar asta o știe orice atacant, oricât de egoist ar fi acesta. Așa că Icardi s-a gândit să le mulțumească băieților din echipă pentru ajutorul acordat și să le răsplătească efortul oferindu-le câte un ceas Rolex.

Cadoul n-a ajuns însă la toți. Rafinha și Cancelo au fost săriți, la fel ca și Pinamonti, Lisandro Lopez Nagatomo, Karamoh, Santon și Eder, plecați de la echipă, plus Dalbert, Joao Mario și Gagliardini. Icardi i-a asigurat pe ultimii, folosind Instagramul: ”Nu vă preocupați, va ajunge și la voi”.

În sezonul în curs, după 13 etape scurse, atacantul de la Inter Milano are 7 goluri, lider fiind polonezul Piatek, de la Genoa, cu 10 goluri.

 

Post-ul Mauro Icardi le-a făcut cadou colegilor de la Inter Milano câte un ceas Rolex apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.