Marseilleza s-a auzit mai tare pe 7 iulie…

antoine-griezmann

Indiscutabil, evenimentul zilei a fost calificarea în finală a gazdelor turneului final. Franța trece peste o statistică veche odată cu eliminarea nemților: e prima echipă gazdă care poate opri Germania din cursă. Pierzătoarea din seara asta, a reușit la rândul ei, în sferturi o premieră: să elimine Italia la un turneu final. Duminică, Portugalia-Franța, finala!

N-a fost liniște prin țară zilele astea de când Daum a aterizat pe la noi. Criticile au început încă de la primul zvon.Tipic! Omul a fost prezentat oficial azi și ne-a spus că a venit să atace. Să-i dăm timp, zic!

Dacă tot vorbim de oficial, atunci trebuie spus că Milan, încearcă să reintre în circuit cu Montella pe bancă. Nu la Monza, ci pe San Siro. Prezentat a fost și Valdes azi la noul club. Valdes de la Barcelona, căci așa-i va rămâne numele de scenă, a semnat cu Middlesbrough. E-n Premier League totuși, nu-i loc de glume aici.

O zi săracă în știri pe care o voi încheia cu zvonul verii : Messi la Chelsea. După ce că aproape l-a băgat în pușcărie pe fiisu, Messi Senor nu-i poate face rost băiatului nici măcar de-o echipă de Europa League.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.