Marius Copil și Monica Niculescu, lideri în trei statistici de la Australian Open 2019


Ediția de anul acesta a Australian Open s-a încheiat cu triumfurile lui Naomi Osaka și Novak Djokovic. Cei doi au fost cei mai buni jucători, dar nici măcar ei n-au putut domina toate statisticile turneului. Printre remarcații cifrelor seci s-au numărat și românii Marius Copil și Monica Niculescu.

Învins încă din primul tur, Marius Copil ocupă primul loc în clasamentul jucătorilor cu cele mai puternice servicii. Reprezentantul nostru a servit cu o viteză maximă de 231 km/h, devansându-l pe americanul Taylor Fritz (228 km/h). Marius Copil este al doilea la capitolul puncte de break convertite (86%).

Eliminată și ea în primul tur, Monica Niculescu a fost numărul 1 în privința primului serviciu pus în teren (79%) și în privința punctelor câștigate cu al doilea serviciu (67%).

Simona Halep ocupă locul 10 la ași (cu 17 astfel de reușite), locul 5 la puncte câștigate cu primul serviciu (73%), locul 6 la puncte câștigate pe primul serviciu al adversarei (92) și la puncte câștigate pe al doilea serviciu al adversarei (61), locul 7 la puncte de break câștigate (18).

În clasamentele publicate de site-ul ausopen.com mai apar Irina Begu (locul 7 la duble greșeli – 12) și Ana Bogdan (locul 6 la puncte câștigate cu primul serviciu – 72%).

Poate te interesează și Super Bowl LIII: New England Patriots – Los Angeles Rams (3 februarie, ora 23.45). Tot ce merită să știi despre marele meci

Post-ul Marius Copil și Monica Niculescu, lideri în trei statistici de la Australian Open 2019 apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.