Maria Popa și Alexandru Coman, câștigători ai celei de opta ediții a Dr. Oetker Junior Trophy la tenis. Poveste specială a câștigătorului trofeului „Florența Mihai”


Maria Sara Popa a câștigat cea de a opta ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, după ce s-a impus în finală, cu scorul de 6-1, 6-3, în fața jucătoarei din Serbia, Emilija Zdravkovici. La juniori, Mihai Alexandru Coman l-a învins în ultimul act, 3-6, 7-5, 6-2, pe mexicanul Pacheco Mendez.

”Mă bucur că am câștigat după o partidă disputată. Am avut o săptămână grea, dar și frumoasă în același timp. M-am bucurat să joc din nou aici la Dr. Oetker Junior Trophy, mai ales că anul viitor nu mai pot să vin. Mi-a plăcut foarte tare și le mulțumesc organizatorilor pentru acest turneu. Această victorie i-o dedic bunicii mele care a murit anul trecut, o iubeam foarte mult și îi mulțumesc. Urmează să joc la ITF la juniori și la seniori, sper să mă descurc la fel de bine, ca și aici. Sper să joc ca Simona Halep la Roland Garros. O admir mult pe Maria Șarapova, este și va fi idolul meu după Simona Halep. Îmi place și de Nadal. Stau foarte bine mental, tot timpul sunt calmă și relaxată”, a declarat Maria Sara Popa.

”A fost un meci greu. Pot să spun că mi-am făcut și singur viața grea. Dar mă bucur că am luptat până la final și mi-am menținut nivelul. Sunt fericit că am câștigat. Vreau să mulțumesc profesorilor mei, antrenorilor și părinților. A fost o săptămână frumoasă, a plouat, dar terenurile au fost foarte bune. Organizarea a fost foarte bună, mulțumesc organizatorilor. Urmează examenul de capacitate”, a declarat Mihai Coman.

Directorul turneului Dr. Oetker Junior Trophy, Cătălina Cristea, i-a acordat lui Pavel Lagutin (Rusia) trofeul fair-play, oferit în memoria Florenței Mihai.

”Mă bucur foarte mult că am organizat cea de a opta ediție a Dr. Oetker Junior Trophy. Și această competiție a fost un succes, toți participanții au fost foarte încântați de organizare. Ca în fiecare an am primit felicitări, iar participanții ne spun că este unul dintre cele mai…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.