Mafiotul Pipita

Higuain-and-Pogba-in-action-1024x702

Stilul de viață impus de mafia napoletană nu l-a ocolit pe Maradona, deci ce pretenții să aibă fanii de la Higuain, totuși?! Având și un șef ca De Laurentis, atacantul argentinian s-a comportat în stilul băieților din Sopranos și a făcut vizita medicală la Madrid pentru a semna cu Juventus. Nu a avut nevoie de acordul nimănui, de asta sunt puse clauzele în ziua de azi. 95 de milioane pentru un atacant de aproape 30 de ani este o sumă ridicolă, iar Manchester United pare acoperită cu banii pentru Pogba, devenind chiar rezonabilă afacerea, fiind vorba de un jucător de 23 de ani. Revenind la Gonzalo Higuain, acesta nu e tocmai de blamat pentru că a ales una din cele mai puternice echipe din lume, doar fanii care știu ce înseamnă să respiri aerul de pe San Paolo având drept la replică justificat.

Continui rubrica din seara aceasta la un nivel glorios, aducându-l în discuție pe Mircea Lucescu, cel care a preluat un Zenit mai sărac ca niciodată, dar care n-a avut nevoie de mai mult de un meci pentru a le aduce un prim trofeu. Supercupa contra TSKA-ului l-a găsit pe Nea Mircea descoperit, dar tehnicianul român a știut cum să-și valorifice armele în cele 90 de minute. Mă face să-mi pară și mai rău că n-a încercat să se ducă în Vest pentru ultima experiență în calitate de antrenor. Ce frumos ar fi sunat pentru el o echipă ca Lazio.

Liga 1 este „vinovată” pentru ultimele 2 paragrafe ale serii, meciurile de la Giurgiu și Mediaș fiind, desigur punctele de discuție. Dacă ar fi să aruncăm o privire pe Flashscore l-a final de partidă, am spune că Pustai l-a învins pe Bonetti, dar discuția e mai lungă și nu o să mă afișez doar cu atitudinea de parior care ține cont doar de rezultatul final. Problemele de la Târgu Mureș sunt majore, iar decizia de a aduce un antrenor străin este stranie. A început deja sezonul, au pierdut deja primul meci, au -6 puncte depunctare dar cei de la ASA încă mai au de adus minim 6-7 jucători pentru a se bate pentru locul 12.

Ziua fotbalistică din țară s-a încheiat cu un duel interesant, nu cu un derby, așa cum se denumește la noi orice partidă tare. Dinamo a profitat de o degringoladă crasă în tabăra Astrei, care n-a fost la fel de inspirată ca alții, să-și amâne meciul din prima etapă. Cu gândul la victoriile la scor ale danezilor din meciurile oficiale ale verii, gazdele au încercat să-și atingă doar parametrii fizici aferenți sâmbătă seara. De notat că Dinamo se anunță tare de tot cu Andone pe bancă și cu o serie de tineri foarte fâșneți și hotărâți.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.