LIVETEXT Simona Halep – Johanna Konta, în turul 2 la Madrid (ora 13.00, Digisport 2). Cine preia conducerea?


Simona Halep, 27 de ani, locul 3 WTA, o înfruntă astăzi (ora 13.00, Digisport 2) pe britanica Johanna Konta, 27 de ani, locul 41 WTA, în turul 2 al turneului pe zgură de la Madrid. Cele două jucătoare s-au întâlnit anterior de șase ori, fiecare câștigând câte trei meciuri.

De fiecare dată când a învins-o pe Konta, Halep a făcut-o în două seturi. În schimb, britanica s-a impus de fiecare dată în trei seturi în fața reprezentantei noastre. Halep a avut câștig de cauză în singurul meci jucat împotriva lui Konta pe zgură.

Konta n-a mai câștigat împotriva unei jucătoare de pe podiumul WTA din 2017, când a învins-o în sferturile turneului de la Wimbledon tocmai pe Halep.

Învingătoarea partidei Halep – Konta va juca în optimile de finală ale turneului de la Madrid cu slovaca Viktoria Kuzmova, 20 de ani, locul 46 WTA.

Poate te interesează și VIDEO | Turneul de tenis de la Madrid 2019. Zi cu Sori și Simo. La dublu intră Bara-Buzărnescu. Programul românilor

Post-ul LIVETEXT Simona Halep – Johanna Konta, în turul 2 la Madrid (ora 13.00, Digisport 2). Cine preia conducerea? apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.