Liga Campionilor la judo. Echipele CSM Bucureşti şi U CSM Dinamo Cluj-Napoca au ocupat locurile 5 la masculin, respectiv feminin

Echipele CSM Bucureşti şi U CSM Dinamo Cluj-Napoca au ocupat locurile 5 la masculin, respectiv feminin, în Liga Campionilor la judo, competiţie care s-a desfăşurat, vineri, în premieră la Bucureşti.

În competiţia masculină, CSM Bucureşti a pierdut meciul pentru medalia de bronz cu 2-3 în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad. Singurele puncte ale echipei din Capitală au fost câştigate de Alexandru Raicu (73 kg) şi Vlăduţ Simionescu (+90 kg).

Anterior, în sferturile de finală, CSM Bucureşti a trecut de Aris JC Salonic (Grecia) cu 3-2, iar în semifinale a pierdut cu 1-4 în faţa ruşilor de la Yawara Neva Sankt Petersburg.

Pentru CSM Bucureşti au luptat în Liga Campionilor: Vadim Bunescu (66 kg), Alexandru Raicu (73 kg), Marcel Cercea (81 kg), Hirotaka Kato (90 kg) şi Vlăduţ Simionescu (+90 kg).

Medalia de aur şi trofeul Ligii Campionilor a revenit echipei portugheze Sporting CP Lisabona, care a trecut în finală cu 3-2 de Yawara Neva Sankt Petersburg din Rusia.

În concursul feminin, reprezentanta României, U CSM Dinamo Cluj-Napoca, a fost învinsă în meciul pentru medalia de bronz cu 3-2 de echipa croată JC Vinkovci. Punctele formaţiei U CSM Dinamo au fost aduse de Loredana Ohâi şi japoneza Yuki Kojima.

U CSM Dinamo Cluj-Napoca a câştigat cu 3-2, în sferturile de finală, în faţa echipei spaniole CJ Valencia, fiind învinsă cu 3-2, în semifinale, de Flam 91 Longjumeau Massy (Franţa).

Pentru U CSM Dinamo Cluj-Napoca au concurat: Camelia Ioniţă (52 kg), Loredana Ohâi (57 kg), Ştefania Dobre (63 kg), Yukina Kobayashi (70 kg) şi Yuki Kojima (+70 kg).

Medaliile de aur la feminin au fost cucerite de componentele echipei Flam 91 Longjumeau Massy (Franţa), care au trecut în finală cu 3-2 de JC Pontault Combault (Franţa).

La meciurile din Liga Campionilor de vineri au asistat din tribună ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.