Lewis Hamilton i-a trimis unui copil bolnav de cancer în fază terminală o mașină de Formula 1 și trofeul câștigat în Marele Premiu al Spaniei | VIDEO și FOTO


Lewis Hamilton, 34 de ani, campionul în exercițiu al Formulei 1 și liderul la zi al ediției actuale a competiției, i-a făcut o mare bucurie lui Harry Shaw, un băiețel de 5 ani care suferă de o formă rară de cancer osos și căruia medicii i-au mai dat doar o săptămână de viață.

Mare fan al Formulei 1 și al lui Lewis Hamilton, Harry Shaw i-a trimis de pe patul de spital un mesaj emoționant pilotului britanic înaintea Marelui Premiu al Spaniei, disputat duminica trecută. „Salut, Lewis! Îți doresc să câștigi Marele Premiu al Spaniei. Adio!”, a scris Harry, potrivit Daily Mail.

Mesajul l-a impresionat pe Hamilton, după cum a mărturisit acesta la finalul cursei de la Barcelona. „Am primit un mesaj nemaipomenit de la acest puști pe nume Harry, care a devenit îngerul meu. Dimineață, când m-am trezit, aveam o stare de incertidudine, gândidu-mă la cum va decurge cursa, dar apoi am citit mesajul și m-am simțit mult mai încrezător. Aveam nevoie de ceva care să mă inspire și mesajul lui Harry a venit la fix. I-am dedicat victoria lui și am hotărât, împreună cu echipa mea, să încercăm să facem ceva special pentru el”, a povestit Hamilton.

„Nu am cuvinte să vă spun cât de mult a însemnat victoria lui Hamilton pentru Harry și faptul că i-a dedicat-o lui. Fiului meu nu-i venea să creadă că Lewis a vorbit public despre el. Acum îl consideră cel mai bun prieten al lui”, le-a declarat jurnaliștilor britanici James, tatăl puștiului.

Pentru Harry, cea mai mare supriză s-a produs luni, când s-a trezit în curtea casei părintești cu un bolid Mercedes de Formula 1, adus cu un camion, și cu trofeul câștigat de Hamilton la Barcelona!

„Harry iubește mașinile și a pus tot felul de întrebări despre monopost. Este curios din fire. Mercedes ne-a făcut o mare bucurie, într-o perioadă foarte grea pentru noi”, a mai spus James Shaw, tatăl băiețelului.

Poate te intersează…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.