Leonard Doroftei a vorbit despre plecarea din țară. “Trebuie să îi susțin, să fiu lângă ei“

Leonard Doroftei a mărturisit că familia lui este din ce în ce mai hotărâtă să părăsească România, iar dacă acest lucru se va întâmpla, cu siguranță, sportivul va fi alături de ei.

Leonard Doroftei este nemulțumit de felul în care a fost tratat de autoritățile din Ploiești, care i-au închis pub-ul. Fostul sportiv  și-a deschis un alt pub, la peluza arenei Ilie Oană.

„Eu nu, dar familia da, s-a gândit. Vor să plece și trebuie să fiu alături de ei. Ei sunt familia mea și trebuie să-i susțin, să fiu lângă ei.  Nu m-am întors acasă pentru un loc de teren care nu el al meu, e al primăriei, pentru o afacere pe care mi-au luat-o la prima strigare.(…) Este o rușine pentru noi ca oameni, ca oraș, să ai un om care a răsturnat munții, care a scos lumea în stradă, și să-l arunci…nu poți să faci lucrul ăsta”, a declarat Leonard Doroftei, potrivit DigiSport.

Noul local nu-i aduce, pe moment, profit lui Leonard Doroftei, așa că „Moșu” n-a stat cu mâinile în sân. A început să-i servească pe clienți la mese, întreținând, totodată, și buna dispoziție.

„Nu e o rușine să muncești! M-am băgat să servesc la mese”, a declarat, pentru Libertatea, fostul campion mondial WBA la semiușoară (2002-2003).

Cum pub-ul este o afacere de familie, la munca”de jos” ajută și Monica, soția „Moșului”, care îndeplinește totodată și funcția de administrator al locației.

Citește și

Comisarul Gărzii de Mediu Iași care a lovit-o pe Ana și-a schimbat declarația și dă vina pe fata de 18 ani paralizată: „Nu a traversat pe trecerea de pietoni!”

 

Post-ul Leonard Doroftei a vorbit despre plecarea din țară. “Trebuie să îi susțin, să fiu lângă ei“ apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.