Leonard Doroftei a revenit în sala de box: ”Dansam în ring, eram de neoprit”

Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, ringul de box a reprezentat locul în care s-a format ca sportiv profesionist, dar și ca om. Într-un cuvânt, boxul i-a adus ”Moșului” numai bucurii.

Tocmai de aceea, cu toate că a luat ”mii de pumni în cap”, după cum singur recunoaște, Leonard Doroftei nu poate sta departe de ring nici acum. Ajuns la 48 de ani, fostul campion mondial WBA la semi-ușoară (2002-2003) trece, ori de câte ori are timp și pe la sală.

”Am fost de curând la o gală de box. M-am simțit ca acasă!”, a declarat, pentru Libertatea, cel supranumit ”Moșul”.  Cum sportul cu mănuși îl atrage ca un magnet, Doroftei s-a băgat și la o partidă de box în care a făcut show. ”Zilele trecute, m-am bătut cu doi în ring. Combinații de lovituri, eschive, directe, ca în zilele mele bune. M-am simțit ca la 16 ani”, ne-a mărturisit fostul președinte al Federației Române de Box (2012-2015).

Leonard Doroftei: ”Urlau părinții în sală!”

Acesta a adăugat, râzând: ”Pur și simplu dansam în ring, eram de neoprit. Cel mai mare dintre adversari avea 9 ani, iar ălălalt vreo 8. La asemenea spectacol, urlau părinții în sală! Bine, la pauză, îmi venea să vomit de atâta mișcare în ring”.

După ce și-a atârnat mănușile în cui, Leonard Doroftei a promis că va urca în ring în fiecare săptămână, însă munca la pub-ul pe care-l deține sub una dintre peluzele stadionului ”Ilie Oană” din Ploiești îi ”mănâncă” tot timpul.

”Aș merge zilnic la sală, dar pub-ul nu mă lasă. E o afacere de familie în care am investit pasiune, dar și mulți bani, așa că acum eu și soția mea, Monica, încercăm să o punem pe roate, ca să devină profitabilă. Până atunci, las boxul pe planul doi”, a conchis Doroftei.

VIDEO/ Au rămas liceenii doamnei Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița a fost sărbătorită pentru 65 de ani de activitate pe scena de la Teatrul Metropolis

Post-ul Leonard…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.