Kinsey Wolanski a fost amendată de UEFA cu 15.000 euro


Bomba sexy Kinsey Wolanski, devenită celebră după ce a pătruns pe teren în costum de baie în timpul finalei Ligii Campionilor, Tottenham – Liverpool, scor 0-2, a fost amendată de UEFA cu 15.000 de euro pentru violarea regulilor organizației.

Potrivit site-ului RT Sport, modelul american trebuie să plătească 5.000 de euro pentru că a oprit meciul pentru câteva minute.

Wolanski a fost sancționată suplimentar cu 10.000 de euro pentru publicitatea făcută canalului de YouTube al prietenului său, Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul ”Vitaly Uncensored”, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014.

Kinsey Wolanski a rămas fără contul de Instagram și va pierde o avere, după ce a intrat pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor.

Femeia a fost avertizată de UEFA că dacă va recidiva la orice alt eveniment de fotbal va fi amendată cu 8.000 de euro.

Citește și: GALERIE FOTO & VIDEO / Frigidere, butelii și monitoare de calculator, aruncate în Dunăre. Delta, înecată în gunoaie, salvată de voluntari. Libertatea a fost la Sfântu Gheorghe, unde fluviul se varsă-n mare

Post-ul Kinsey Wolanski a fost amendată de UEFA cu 15.000 euro apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.