Jucătorii unei echipe din Nigeria n-au voie să poarte bijuterii, să bea, să parieze și să se drogheze. Ce le-au impus șefii cluburilor în privința vieții sexuale

MFM FC (Mountain of Fire and Miracles) este o echipă cunoscută din Nigeria, una dintre cele mai bune din această țară, care, în 2017, a terminat pe locul 2. În 2018, după 24 de etape, MFM FC ocupă locul 11 din 20 de echipe.

Conducătorii clubului care este „patronat” de biserica penticostală le-au impus jucătorilor o serie de restricții, unele de neînțeles, altele total surprinzătoare.

Astfel, jucătorilor le-au fost interzise următoarele: să bea, să se drogheze, să fumeze, să parieze, a anunțat sputniknews.com.

N-au voie nici să simuleze

Jucătorilor le este strict interzis și să plonjeze în careu sau să simuleze pentru obținerea unor lovituri de pedeapsă sau a altor avantaje pe teren. Fotbaliștii n-au voie nici să poarte bijuterii sau îmbrăcăminte „fistichie”.

Cea mai importantă restricție se referă la viața sexuală: fotbaliștii trebuie să se ferească de sex și să mențină cât mai „puri”.

Mai mult, șefii le-au cerut să facă „cantonamentele” la biserică șapte zile din șapte.

Președintele clubului a spus că o victorie recentă, venită într-un meci în care echipa a fost condusă cu 2-0, dar s-a impus pe final dintr-un penalty, a fost obținută grație rugăciunilor călugărilor.

Topul câștigurilor din muzică în 2018. Ștefan Bănică jr e regele încasărilor, cu jumătate de milion de euro!

Post-ul Jucătorii unei echipe din Nigeria n-au voie să poarte bijuterii, să bea, să parieze și să se drogheze. Ce le-au impus șefii cluburilor în privința vieții sexuale apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.