Jon Snow este «diavol roșu». Cu ce echipe țin eroii din serialul «Game of Thrones» | GALERIE FOTO


Fiind vorba de bărbați, șansele ca interpreții rolurilor principale din celebrul serial „Game Of Thrones” să fie atrași de fotbal erau considerabile. Dacă adăugăm amănuntul că mulți dintre respectivii actori sunt născuți și crescuți în Marea Britanie, patria sportului-rege, afirmația că sunt suporteri înfocați ai unei echipe sau ai alteia devine aproape „logică”.

Este cazul lui Kit Harington, 32 de ani, interpretul persoanajului Jon Snow. Chiar dacă este londonez de felul său, Kit ține cu Manchester United, formație ai cărei jucători și fani sunt supranumiți „diavolii roșii”, și nu ratează nici o ocazie de a se fotografia alături de favoriți.

Suporteri ai aceleași echipe sunt și Ian Glen, 57 de ani, interpretul lui Jorah Mormont, și Conleth Hill, 54 de ani, alias Varys. Glen este născut în Scoția, precum Sir Alex Ferguson, cel mai important antrenor din istoria lui United, iar Hill, în Irlanda de Nord, țara care l-a dat fotbalului pe George Best, unul dintre cei mai buni jucători ai „diavolilor roșii”.

Alfie Allen, 32 de ani, Theon Greyjoy în serial, ține cu Arsenal, club din Londra lui natală. „Patriot” este și Sean Bean, 60 de ani, interpretul lui Ned Stark, născut în Sheffield și suporter fanatic al lui Sheffield United, de dragul căreia s-a implicat și în protestele împotriva conducerii clubului.

Cazuri aparte reprezintă Nikolaj Coster-Waldau, 48 de ani, alias Jaime Lannister, care ține cu englezii de la Leeds United, deși s-a născut în Danemarca, și Peter Dinklage, 49 de ani, Tyrion Lannister în GoT, care are o simpatie pentru FC Sevilla, deși este american.

Poate te interesează și Simona Halep, partenerul ideal de antrenament pentru Karolina Pliskova: „E o garanție că antrenamentul va avea un nivel bun”

Post-ul Jon Snow este «diavol roșu». Cu ce echipe țin eroii din serialul «Game of Thrones» | GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.