João Monteiro, soțul Danielei Dodean, s-a duelat la juniori cu Cristiano Ronaldo. Dezvăluiri fabuloase despre marea pasiune a starului de la Juventus


João Monteiro, locul 31 mondial, este un star mondial în ping-pong. Românii îl cunosc mai bine pe portughez din iulie 2013, de când s-a căsătorit cu o jucătoare de tenis de masă, românca Daniela Dodean.
Cei doi au venit, în octombrie 2016, la Budapesta, primul cuplu căsătorit învingător în întrecerea de mixt a Campionatelor Europene.

João Monteiro face senzație, în acest început de an, cu dezvăluiri în presa internațională despre marea pasiune a fotbalistului Cristiano Ronaldo. Una puțin cunoscută: tenisul de masă.
”Era rece și iute la masă”
Monteiro și Ronaldo s-au intersectat în perioada junioaratului, la Academia Sporting Lisabona.

”Talentul lui este universal. S-a antrenat cu mine, era rece și iute la masă. Avea atât de mult talent că putea deveni și el jucător profesionist. A început de mic, în manieră constantă. Dar, viața lui a fost fotbalul”, a declarat Monteiro, pentru gazzetta.it.

CR7 s-a rupt de ping-pong la vârsta de 16 ani, când a decis să ia în serios antrenamentele la echipa de fotbal Sporting Lisabona, unde a fost promovat repede în prima echipă de Loți Bölöni.

Citește și:

FOTO / Daniela Dodean va avea un copil cu portughezul Monteiro

 

Post-ul João Monteiro, soțul Danielei Dodean, s-a duelat la juniori cu Cristiano Ronaldo. Dezvăluiri fabuloase despre marea pasiune a starului de la Juventus apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.