Irina Begu este coșmarul perechii Krejcikova – Siniakova. Le-a învins și cu Simona Halep în finala de la Shenzhen | GALERIE FOTO&VIDEO


Irina Begu, Monica Niculescu și Simona Halep sunt sportivele momentului în România, după ce au contribuit la victoria răsunătoare împotriva Cehia, 3-2, și implicit la calificarea în semifinalele Fed Cup 2019. 

„Încă nu realizez, dar probabil că în următoarele zile voi conştientiza mai mult acest rezultat. Este extraordinar”, a declarat Irina Begu, care alături de Monica Niculescu a adus punctul decisiv în partida de dublu, învingând dramatic cea mai bună pereche din lume Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, 6-7 (2), 4-6, 4-6.

Irina Begu a devenit astfel coșmarul cehoaicelor Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova pe care le-a învins, la Ostrava, pentru a doua oară. Irina Begu le învinsese pe cele două și împreună cu Simona Halep în finala de dublu disputată la Shenzhen, în ianuarie 2018, scor 1-6, 6-1, 10-8.

Irina Begu a declarat, luni, la revenirea din Cehia că îşi doreşte să ajungă în finală şi să aducă trofeul la Bucureşti.

„Noi am început acest drum în urmă cu 5 ani, la Budapesta. A fost un drum lung, dar a meritat pentru că acum suntem în semifinale. Sper să facem un rezultat şi mai bun cu Franţa, să ajungem în finală şi să aducem trofeul acasă”, a spus ea.

„Nu aş spune că a fost meciul cu cea mai mare încărcătură, dar a fost printre cele mai importante şi mai grele. Jucam la 2-2, în deplasare, dar cu toate astea am făcut un meci foarte bun. Între mine şi Monica există o chimie extraordinară, ne completăm foarte bine şi am reuşit să câştigăm”, a adăugat Irina Begu.

Echipa României a învins Cehia, deţinătoarea trofeului Fed Cup, cu scorul de 3-2, duminică seara, la Ostrava, în sferturile Grupei Mondiale, după victoria perechii Irina Begu/Monica Niculescu în faţa cuplului Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, cu 6-7 (2), 6-4, 6-4.

România s-a calificat în semifinalele competiţiei şi va juca în penultimul act împotriva echipei Franţei, în…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.