Interviu exclusiv cu englezul Jordan Mustoe, noul fundaș dreapta de la Dinamo: „Dacă nu ar fi fost fotbalul, eram rugbist! Sau poate lucram în construcții sau eram electrician”


Fundașul stânga englez Jordan Mustoe (28 de ani, împliniți pe 28 ianuarie) a vorbit despre viața și cariera lui, despre primele impresii la Dinamo și despre gândurile de viitor. Ultima oară la Seinajoki (Finlanda), și-a început cariera la Academia lui Liverpool, a jucat pentru Wigan, cucerind Cupa în 2013, iar în ultimele trei sezoane a fost la Westerlo .

Libertatea: Jordan, cum au fost primele zile la Dinamo?
Jordan Mustoe: Am mers la primul antrenament însoţit de Laurette, agentul meu, nu m-am simţit deloc străin. Am fost foarte încântat să semnez, dar nu am stat liniștit până nu s-a confirmat. Toți m-au făcut să mă simt ca acasă.

Cum au fost jocurile din Antalya?
Nu am mai jucat de câteva luni și am fost fericit să revin pe teren. Nu am obținut chiar rezultatele pe care ni le doream, însă ne-am pregătit, am muncit din greu. În meciul împotriva echipei lituaniene am văzut o ameliorare. Încă lucram la stilul de joc. Oricum, astept nerăbdător starul sezonului.

Cum a fost cu oferta de la Dinamo ?
Laurette mi-a vorbit despre club și despre România. Când mi-a zis despre  Dinamo, istoria clubului și fani, nu am ezitat să accept. Nu știam despre alte echipe din ligă, dar despre Dinamo mai auzisem de la un bun prieten din România. Îmi vorbea despre meciurile echipei. Istoria “câinilor” lor e mare și o să dau totul pentru acest club.
„Mama vine deja să mă viziteze la București”
Ce a spus familia ta despre noua ta destinație? Care a fost prima ta impresie despre România?
Familia mea este mândră de mine, așa cum a fost și când am început să joc, la vârsta de 7 ani. M-a încurajat oriunde am fost. Profită de mine că joc departe de casă, fiecare nouă destinație a mea e ca o vacanță pentru ai mei. Mama mea deja se pregătește să vină zilele următoare în vizită.

Ai vreun prieten apropiat deja în echipă?
Nu știam pe nimeni când am ajuns, dar am jucat împotriva lui Reda Jaadi și a…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.